Spotek – Kondomi: popolna zaščita – Prvič

Pri Društvu DIH smo za letošnji svetovni dan boja proti aidsu posneli dva preventivna spotka, ki spodbujata k uporabi kondoma. Prvi je erotičen in vznemirljiv ;) , drugi duhovit in informativen :P . Najprej predstavljamo prvega. :P

YouTube slika preogleda

Jaz sem navdušen. :P Kaj pa ti?

Iztok K

Društvo DIH izvaja projekt varne in zdrave spolnosti “Pamet v roke, kondom na glavo!”. Podpirajo ga Ministrstvo za zdravje, ŠOU v Ljubljani in MOL.

 • Share/Bookmark
 

12 odgovorov na “Spotek – Kondomi: popolna zaščita – Prvič”

 1. jst  pravi:

  joj, sej nisem zadrt zatiralec vsega, kar je domače, ampak popolnega amaterizma ne prenašam najbolje… spot je dolgočasno zmontiran in brez udarnega konca, da sploh ne omenjam popolnoma neprimerne glasbene podlage in obskurnega prikaza tuširanja v spodnjicah (ne vem, kaj je hujše – da si niste našli nekoga, ki ga ne bi bilo sram biti nag pred ekipo, ali da ste tako zajebali pri kadriranju… več sreče pri naslednjih spotih!

 2. glavca glavca  pravi:

  @Jst: Kul je, da si opazil vse podrobnosti. :P Škoda, ker si našel le napake. Ali ni prav ničesar, za kar bi lahko napisal, da je vsaj dobro, če že ne bi pohvalil? Vse delo je bilo narejeno prostovoljno. Vabim te, da se nam pridružiš in kot prostovoljec prispevaš ideje, delo in znanje. Izziv že za tokrat: uporabi naš spot in ga podloži z drugo glasbeno podlago.? ;) Nov spotek pa bomo na Glavci prikazali kmalu – v nedeljo. Že komaj čakam tvoj komentar. :P

  Iztok K

 3. Domen  pravi:

  So bile gate ali kopalke? To je bilo res … recimo temu smešno. To je sploh opazno zato, ker med tuširanjem večina ljudi gleda (strmi) v skrajni spodnji rob kadra z zanimanjem, do kam bo šla kamera. Drugače pa pohvalno, da ste se lotili spotka. Upam, da jih bo še več ob različnih priložnostih. Nekega vrhunca na koncu res ni, ampak meni se vseeno zdi všečno. Vaja dela mojstra.

 4. Gaber  pravi:

  Nacho je lep. On je vznemirljiv. :P Vsi bi ga radi videli brez gatk. Kakšen nagec je? ;) V Sloveniji ni lahko dobiti fanta, ki bi hotel nastopati v spotu. Pokazati obraz. Pokazati telešček. Meni je Iztok rekel. In sem odgovoril ne. Spotek je v redu. :P

 5. 1  pravi:

  -1′

 6. Mirč  pravi:

  Spota za razliko od nekaterih ne bom kritiziral, ampak ga raje pohvalil, ker verjamem, da v naši “sproščeni” domovini ni prav enostavno najti moškega, ki bi se za istospolni portal razgalil pred domačo javnostjo.
  Morda pa bi to upala storiti ‘jst’ ali ‘Domen’?

 7. egoist  pravi:

  Hmm, je sploh pomembno ali je produkcija slovenska ali tuja? Ali je plačana ali prostovoljna? Mar slednje odtehta kako opravičilo, milejše kriterije? Meni pa res ne. Kiksi se dogajajo. Nekateri so do njih indiferentni, nekateri užaljeni. Slednji nimajo kaj iskati v produkcijskih vodah.
  Meni je všeč. Kopalnica.

 8. glavca glavca  pravi:

  @Domen: Ni hotel biti nag, kar je po svoje tudi prav. Mar naj bi ga stresli iz hlač? :P
  @Gaber: Nacho je super fant. :P Še kdaj ti bom rekel. Obljubim. :P
  @1: Siol ima nastavljene filtre, zato se je tvoj komentar prikazal šele sedaj. Ali črtica pomeni še slabše ali morebiti le malo boljše kot -1?
  @Mirč: Ni enostavno. Nacho je Španec, EVS prostovoljec.
  @Egoist: :P Kiks je kul beseda. ;) Spotek ni smrtno resna zadeva. K sodelovanju smo pritegnili nove fante in punce, preizkusili smo se, naredili smo nekaj novega. Seveda so okoliščine pomembne. Se pa tudi sprašujem, zakaj bi človek vsako stvar ocenjeval, iskal pomanjkljivosti, primerjal… Užaljen? Ne, navdušen. ;) Saj jaz znam tudi realno pogledati na naš spotek. In o njem se rad pogovarjam. :P Ja, kopalnica je krasna! :P

  Iztok K

 9. Gallus  pravi:

  Meni je pa všeč :)

 10. gayprimorec gayprimorec  pravi:

  kul

 11. Anonimnež  pravi:

  Kako je naslov komada v glasbeni podlagi?

 12. Žan  pravi:

  Meni je všeč. Seksi, zabaven. :) To, da je amaterski, se pa pač ve. Ne razumem tolikšne jeze okoli tega.
  @Anonimnež Sak Noel – Loca People :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !