Tujec v svojem svetu, tujec samemu sebi

Sedim v parku predmestja nekega mesta, v katerem se zaradi množice pogledov in zrcal ni mogoče skriti. Poleg mene sedi on. Njegova lepota me vodi v sanje, privide in želje. Vodi me proti sebi, v skrite kamrice Človeškega, na usodni rob bivanja. Vodi me proti tisti čisti ljubezni, ki bi želela dopuščati in odpuščati. Ki bi želela – biti. Navdušuje me z vsakim svojim gibom, pogledom, nasmehom. Skupaj pleteva pajčevino najine zgodbe, ki bo morda drugačna kot ostale. Smešnotragičen mozaik dveh prepletenih duš, dveh utripajočih src, dveh moških. No ja, eden je še vedno fant. Potreba po drug drugem sprevrže razum. Vzame me v naročje in zašepeta v uho. Ne razumem še dovolj nemško, da bi razumel, ampak mi je vseeno všeč. Za trenutek podvomim, če dejansko obstaja, če so hrast nad nama, potok na levi in pes na desni sploh resnični. Prelepo je in naenkrat me preplavi spoznanje, da sem tu nekoč že bil. Občutek njegovega dotika mi je tako prekleto znan. Poljubim ga in ob dotiku njegove brade se mi končno posveti. Čeprav sem zdaj z njim, še vedno mislim na njega, saj veste katerega. Resnica je zdaj ogabno očitna. Tudi tisoč kilometrov stran od doma, ne moreš uiti samemu sebi.

Žan

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Tujec v svojem svetu, tujec samemu sebi”

 1. Gaber  pravi:

  Jao, ti si na klopci nagec! In on bo v tebi pred mano.? Potrebnež mali. :P Jao! Ti mene dražiš!? ;)

 2. Miha  pravi:

  Pred sabo se res ne moreš skriti. Kaj je pa tako ogabnega v resnici?

 3. Žan  pravi:

  @Gaber Jaz rad dražim. :)
  @Miha Gabi se mi, ker sem mislil, da ji lahko uidem.

 4. Gaber  pravi:

  Kako imaš zložene gatke? Ali je postelja dovolj velika za dva? Kaj narediš z jutranjo erekcijo? :P Jaz bom tebe pohrustal. ;)

 5. Žan  pravi:

  @Gaber Tu v Nemčiji imam posteljo, ki je dovolj velika za tri. :) Glede erekcije je pa odvisno kako je močna in če je kdo poleg. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !