Parček na Krimu

Krim Mercator

Foto: Bild.de

Rokometni klub Krim Mercator bosta poleti okrepili Susann Müller in Nina Wörz. Nemki sta par in sta hoteli kariero nadaljevati v istem klubu.

Susann (23) in Nina (31) sta skupaj dve leti, skoraj tako dolgo pa zanju ve tudi nemška javnost (glede na članke v številnih njihovih medijih). Spoznali sta se, ko je Susann postala članica nemške reprezentance, vendar se nekaj časa nista preveč marali. Zbližali sta se na svetovnem prvenstvu na Kitajskem konec leta 2009, kjer sta se na zabavi pred vrnitvijo že cmoknili.

Ampak Nino je na Danskem, kjer je igrala za klub Randers, čakal zaročenec. Na hitro je odpovedala njuno novoletno potovanje v Rim in se odpravila v Leipzig, kjer je silvestrovo preživela v postelji s Susann. To je bilo zanjo prva spolna izkušnja z žensko. Naslednje jutro je poklicala zaročenca in mu v joku povedala, kaj se je zgodilo.

Vsega tega ne bi vedeli, če ne bi bili vsi trije akterji te zgodbice do medijev precej radodarni. Kakorkoli, golobici sta še zdaj srečni skupaj. Lani je v Randers prišla igrat tudi Susann, čez nekaj mesecev pa bosta kruh skupaj služili v Ljubljani. Nina (180 cm) bo verjetno organizatorka napada, Susann (186 cm) pa bo igrala na desnem zunanjem položaju.

Lepo, da bo Krim popravil statistiko outiranih javnih osebnosti. Škoda, ker iz tujine ni tako lahko kot športnike pripeljati tudi pevce in politike.

Več o nemškem parčku tukajtukaj in tukaj.

Domen

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !