Penis – moški ponos?

Kakšen odnos ima povprečni moški do svojega penisa? Se mu svet vrti okoli njega? Je z njim zadovoljen? Mu dobro “služi”? Ga občuduje? Mu je v ponos? Ga pozna do potankosti? Mu je domač njegov relief? Bo takoj opazil vsako spremembo na svojem korenjaku?

Ima gej drugačen odnos do njega kot morebiti strejt ali biseks? Kdo bo dlje odlašal s pregledom pri zdravniku, če bo opazil spremembo na spolovilu? Ga je težko pokazati zdravniku? Se je lažje sleči pred zdravnico? Je morda obratno? Je vseeno?

Vpliva spolna usmerjenost posameznika na hitrost njegove odločitve, da zaradi takšnih ali drugačnih težav s penisom obišče zdravnika?

Nanizal sem le kopico vprašanj brez odgovorov! POZOR: SLEDI ZELO NAZORNA FOTKA

[Kondilomi na penisu. Zgornja in spodnja fotka nista povezani.]

Težko namreč razumem, da je lahko sram še dandanes vzrok, da odlašaš s pregledom pri zdravniku tako dolgo, da penis ni več tvoj ponos. HPV pa več kot leto dni cveti kot brstični ohrovt.

doc.dr.Boštjan Mlakar

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Penis – moški ponos?”

 1. NoMercy NoMercy  pravi:

  twelve poitz za pajaca iz olupka :P

 2. Dajana Dajana  pravi:

  eeeeeeeeee Pri homoseksualcih ne vem, če je penis ponos. :shock: Nimam izkušenj in ne vem, zakaj gre v seksu pri homoseksualcih. Ne vem, če penetriranje v colon lahko enačimo s penetriranjem v vagino.

  Nihče me ne bo prepričal, da je to isto. :idea:

 3. blaz  pravi:

  jaz pa ne razumem, kaj bi dajana rada povedala.

 4. jst  pravi:

  hm, dajanca, seveda ni isto :)
  enim je bol všeč tak, drugim onak
  važno je, da počneš to, kar ti je všeč
  in se ne ukvarjaš preveč z drugimi :)
  če pa ne veš za kaj gre pri seksu (kateremkoli izmed ali nasploh), pa verjetno ti ne uživaš v nikakršnem…

 5. boštjan  pravi:

  eeeee dajana… kr neki. ja zakaj naj bi pa šlo pr seksu (nasploh, ne samo pri homoseksualcih…)?? in kaj pa je narobe (če sploh kaj) ča pa je vseen tudi pri homoseksualcih penis ponos?? pa celo sama si si odgovorila- penetriranje je pač penetriranje… enim paše pač v colon, kot ti imenuješ, enim pa v vagino. big deal!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !