Bil je odsev, pogled zadet

Ko se ozrem nazaj na preteklih deset dni, je resnica več kot očitna. Nisem imel izbire, res ne. Zaljubil sem se. Spet. Zgodilo se je v trenutku in tudi če bi ga hotel ustaviti, mi ne bi uspelo. Bil je prvi, ki sem ga spoznal in v skupini neznancev, mi je najbolj bodel v oči. Že drugi dan sva bila neločljiva. Po Würzburgu me je nosil na ramenih, pred vsemi. V prostem času me je učil žonglirati ter vedno, ko sem najmanj pričakoval, me je pogledal. In držal pogled. In držal, dokler se mu nisem nasmejal. Rekel mi je, da še nikoli ni srečal fanta, kot sem jaz. Pa vendar kljub vsemu, sem še vedno zdaj tu, na nekem vlaku, ki me pelje, nimam pojma kam, s solzo na licih, ker me noče. Ko me objame sem trd in hkrati žalosten, ker on ni.

Zdaj sva prijatelja. Najboljša, mi je rekel nazadnje. V glavi se utapljam v oblakih idej o vsem, kar bi lahko bila, čeprav vem, da nikoli ne bova. Krivično je, ker je najina zgodba predobra, da se nikoli ne bi uresničila. Škoda jo je, škoda je njega in tiste njegove karizme, ki jo premorejo samo Nizozemci. Tista njegova ramena, tiste modre oči in tiste mokre ustnice, kričijo name. Me dražijo, me tiho oblizujejo s poželenjem. On ve, da ga hočem. Ni neumen, samo straight.

Žan

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Bil je odsev, pogled zadet”

 1. Gaber  pravi:

  Potrebnež mali, ti potrebuješ nasvet! ;) Loti se ga! Čisto zares. Meni tako vedno uspe. :P

 2. Tom  pravi:

  Dober povzetek. Lepo napisano.
  Ampak jebat ga če je stretj, zveni kot kul človek, ujela sta se, in ponuja se ti prijateljstvo ki lahko ostane. Nepredcenljivo ;)

 3. Grega  pravi:

  Oh. Podobna situacija pri meni. Nočem prijateljstva. Nočem trenutkov njegove družbe v katerih razmišljam, kaj bi lahko počela. Če ne bi bil strejt.

 4. Grega  pravi:

  Nekaj podobnega je bilo tudi pri meni, ampak sem na koncu videl, da je bilo bolje, da ni bil gay. Stvar bi se zame tako ali tako slabo končala, ker ni bil ravno primeren zame. Zej vsaj vem, da je bolje takšne fante držati na distanci, gay ali strejt. Pač postal je nekdo, ki sem ga poznal.

  @Žan: tudi meni so všeč tvoji posti. Upam, da jih bo še kaj.

 5. Žan  pravi:

  @Gaber Naslednji teden pride na obisk. Se bom potrudil. ;)
  @Tom Hvala! Prijateljstvo pa mislim, da bo dolgo zdržalo, no ja, vsaj upam.
  @Grega Vem, da bi bila distanca najboljša rešitev, ampak ko sem zaljubljen, postanem neumen. :)

 6. vilibald  pravi:

  v tebe se je pa res enostavn zalubt. Mojo simpatijo mas.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !