Pomoč pri diplomski

Pozdravljeni,

sem absolvent študija psihologije na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani. Pripravljam diplomsko nalogo, katere namen je ugotavljanje doživljanja istospolne usmerjenosti (moških) mladostnikov in odraslih moških, pri čemer se bom podrobneje posvetil nekaterim okoljskim dejavnikom. Prosim vas, da si vzamete približno 20 minut časa in kar se da iskreno odgovorite na naslednja vprašanja: http://www.1ka.si/a/15808

Le z vašo pomočjo bom namreč zbral dovolj velik vzorec, ki bo prispeval k veljavnosti mojih rezultatov. V kolikor naletite na določeno postavko, ki je morda dvoumna, odgovorite nanjo intuitivno in se ne zadržujte pri njej veliko časa. Pravilnih ali napačnih odgovorov ni, zato vas ponovno prosim, da odgovarjate iskreno. Sodelovanje pri raziskavi je popolnoma anonimno (ne shranjuje se niti vaša IP številka).

V kolikor želite izvedeti o izsledkih raziskave, mi lahko pošljete svoj elektronski naslov preko povezave, ki bo objavljena na koncu sklopa vseh vprašalnikov. V nadaljevanju bo sledil vprašalnik z nekaterimi demografskimi vprašanji, nato pa še nekaj krajših vprašalnikov. Prosim vas, da pred izpolnjevanjem vsakega od le-teh skrbno preberete navodila: http://www.1ka.si/a/15808

Za Glavco Iztok K: Proporočam, ker gre za kvalitetno zastavljeno raziskavo. :P

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Pomoč pri diplomski”

 1. moonboy  pravi:

  Rešil, če moje mnenje kaj šteje. Pogrešam pa kak prostor za komentarje. In žal avtor ne zna uporabljati povratnega svojilnega zaimka. Drugače pa se mi je zdel vprašalnik kar ok.

 2. Bojan  pravi:

  Živjo,

  hvala, seveda šteje. Se opravičujem glede morebitnih slovničnih napak, morda sem katero sam zagrešil, po drugi strani pa imam precej zavezane roke, ker je veliko vprašalnikov že kdo poprej prevedel in si jih nisem drznil popravljati. :)

  Komentarje lahko pustite na povezavi, ki je objavljena na koncu vprašalnika, vmes se mi zaradi same količine vprašanj ni zdelo smiselno vključiti še tega. Morda bi kljub temu bilo smiselno … Naslednjič. :)

  Vesel bom, če boste vprašalnik izpolnili v čim večjem številu, saj je dosedanji odziv precej slab.

  Hvala še enkrat vsem.

  Bojan

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !