Life of Gaber

Najino skupno življenje se dogaja v kopalnici. V gatkah pricaplja zjutraj. S kosom kruha v roki. In sede ob umivalnik, binglja z nogama in gleda mene. Jaz se brijem, ali pa krtačkam zobe. Raje vidim, da je nagec. Pod rit mu dam brisačo. Njegov lulček je majhen in jajčka so tudi majhna. On je ves majhen in droben. Ko se nagnem k umivalniku, me ponavadi poboža po glavi. To je najlepše. Če pa se tuširam, ga zmočim, da pride k meni pod tuš. Včasih ga pofukam. Največkrat pa vzamem milo in gobo. In ga umijem. Sploh po lulčku. Odmaknem kožico. In po majhnih jajčkih. Ne zdržim in s kazalcem grem v luknjico od ritke.

Ko pa pridem domov, je spet v kopalnici. Perilo zlaga v pralni stroj. In hoče, da se slečem. Če pere belo perilo. Ker zdaj nosim bele spodnjice.

Kadar imam nočne more, mi skoraj raznese tiča. Čutim napete vezi od popka do mednožja. In tič mi pulzira. Precum lije. Zgodaj zjutraj. Ko morebiti še sploh ni prvih sončnih žarkov. In se zbudim. Moker od potnih kapelj, zadihan. In s tičem, ki bo zdaj zdaj eksplodiral. Zbudim ga. Z roko mu pokažem. V polsnu si sleče spodnjice nekam dol do gležnjev. Obrnem ga na bok. Še večkrat pa na trebuh. Tiča porinem vanj in eksplodiram. Ne hitro, počasi. Ko leži na trebuhu in jaz na njem in v njem, gledam njegov hrbet od lopatic navzgor. Ugriznem ga v uho. Prebudi se. In potem ga zaližem. Njegova sperma je topla, skozi odprta balkonska vrata pa vdira hrup prebujajočega mesta. Moreče sanje imam pogosto.

Ampak zadnjič je bil hud. Ni hotel, uprl se je. Jaz pa sem silil in tiščal. Močnejši sem. In ga je zabolelo. Opravičil sem se mu. Bil je besen. Slišal sem njegove bose korake. Potem sem zaspal, ker je bila nedelja. Rad bi, da sem jaz v polsnu. Da me on obrne na hrbet. In sede na mojega trdega tiča.

Gaber

 • Share/Bookmark
 

7 odgovorov na “Life of Gaber”

 1. Žan  pravi:

  Gaber … zakaj imaš nočne more? Kaj sanjaš?

 2. Kitty  pravi:

  @Žan: Verjetno sanja o meni, kako ga krempljem in ga živciram z mijavkanjem. Ali ne Gaber? Ali pa je kriv Davy Jones!http://www.youtube.com/watch?v=9UfT0jVzNkw&feature=related Hec, hec ;P!
  @Gaber: Poizkusi sivkin ali kamilični čaj! Verjetno te kakšen incubus preganja. Poizkusi še s kakšnim izganjalcem hudičev ;P

 3. Gaber  pravi:

  @Žan: Da letim s padalom. Brez majice. :D Čisti užitek. Potem je pa kar noč in sploh ničesar ne vidim. Potem so v teh sanjah še eni tipčki, ki se zanesejo name. Verjetno sem zato brez majice. ;) Jaz pa ničesar ne vidim. Potem se zbudim. Ker vem, kaj me čaka. ;) Ti dobro spiš, mali potrebnež?
  @Kitty: Ne bom pil čaja. Erekcijo imam rad. S ponosom mu jo pokažem. :P Ti o meni sanjaš podnevi!? ;)

 4. jaz  pravi:

  Tudi sam imam podobne sanje … Da me nekdo ponoči obrne in mi ga zarine …

 5. jst  pravi:

  še dobr da jst nisem jaz :)

 6. Miha  pravi:

  Na šihtu brat takele objave je nevarno. Še dobro, da je v pisarni vroče – imam izgovor za rdeč obraz. :D

 7. Miha  pravi:

  Ej, kdo se z mojim imenom podpisuje??

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !