Tako zdaj raste črni divji tulipan

Bil je prvi rdečelas, ki mi je bil zares lep. Takoj sem opazil, da je opazil mene. Dejstvo, da so naju razvrstili v isto sobo, sem vzel kot pomežik od vesolja. To, da je v začetnih igrah za prebijanje ledu, praktično izsilil, da sva bila skupaj v paru, pa kot potrdilo, da nisem več fant, ki sem včasih bil. Delal sem se nedosegljivega, kot po navadi, čeprav sem se včasih komaj zadržal, da nisem preveč zrl v njegovo ritko in proti večeru me je zalotil z napetimi hlačami. Eh … sem pač mlad in trd. Govoril mi je o tem, kako trenira plavanje in kako bo naslednje tri mesece preživel v Ameriki kot prostovoljec, jaz pa njemu o mojih zgodbah. Takrat se še ni zavedal, da je on zdaj majhen del njih. Tam nekje ob štirih zjutraj sem se zavil v odejo. Spal sem v oprijetih spodnjicah, ker sem pozabil pižamo. On je prišel malo kasneje – tiho, ker je mislil, da že spim. Slekel je majico, potem še hlače in na koncu je stal pred meno. Gol. Telo, kot se pričakuje od športnika, njegovo bistvo pa še večje, kot sem pričakoval. Hmm … morda je pa vedel, da sem buden.

Žan

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Tako zdaj raste črni divji tulipan”

 1. Gaber  pravi:

  Mali potrebnež, tebi je lepo. :D Ti kar piši, ampak še vedno si ves mlečen. ;) In to je šele lepo! V katerem mestu zdaj ti spiš? Am. Na fotki pa kot da sem jaz. :D

 2. Žan  pravi:

  @Gaber Zdaj sem spet v Bonnu, potem pa za nekaj tednov v Berlinu, potem pa še ne vem. :) Ti si še v Parizu? Kdaj me prideš obiskat? ;)

 3. Miha  pravi:

  Njegovo bistvo? A to se vidi? :D

 4. Gaber  pravi:

  Trenutno Brazilija. :P Sao Paulo, Rio de Janeiro. Hudi tipi! Vroči! ;) Pokaži ritko in pridem. :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !