Razkrita telesa – Bodies revealed

Društvo Dih vabi na ogled razstave BODIES REVEALED – RAZKRITA TELESA. “Ljudje se navdušujemo nad odkrivanjem človeškega telesa že vse od antičnih časov. Zgodovinski viri namreč pričajo, da so že stari Egipčani raziskovali posamezne organe,” so zapisali organizatorji razstave.

Na ogled razstave z Dihom vas vabimo v četrtek, 23. avgusta 2012 ob 17.30. Dobimo se na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

HITRO SE, PROSIM, PRIJAVI, saj je število mest omejenih! Namen je namreč, da bomo udeležencem plačali celotno vstopnino :) , ki znaša okoli 15 evrov (15.50 – odvisno od popusta). PRIJAVE: e_svetovalnica@yahoo.com (e podčrtaj svetovalnica@…).

Po razstavi nas bo popeljal in na vprašanja odgovarjal razgledan in simpatičen študent medicine. :P

[Razstava prikazuje celotne primerke človeškega telesa ter več kot 180 primerkov posameznih organov in delov telesa. Zbirka nudi nov in vznemirljiv uvid v skrbno, po skupinah razčlenjenih sklopov človeškega telesa, s čimer obiskovalcem ponuja kvalitetno, senzorno izkušnjo, učiteljem in profesorjem na vseh stopnjah izobraževanja pa nudi edinstveno in nazorno poučevanje človeške anatomije.]

Vabljen/vabljena! PRIJAVE ZBIRAMO DO PONEDELJKA, 20. avgusta 2012, na e_svetovalnica@yahoo.com (e podčrtaj svetovalnica@…)

Iztok K

Ogled razstave je del projekta Pamet v roke, kondom na glavo!, ki ga podpirajo Ministrstvo za zdravje, Mestna občina Ljubljana in ŠOU v Ljubljani.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !