Seksless

Ker sem od nedavnega samski in se mi po več letih mukotrpnega odnosa trenutno ne ljubi nič resnega, te dni iščem avanturo. Potreben sem še zmeraj, do drkanja mi pa pravzaprav ni preveč. Nikoli nisem bil preveč navdušen nad drkanjem, največkrat se ga lotim takrat, ko res ne gre drugače.

Kar je v zadnjem času pravzaprav pogosto. Čeprav bi človek na prvi pogled mislil, da je v svetu gejev fuk enostavno dobiti, to sploh ne drži. Oz. da ne bo pomote – v hipu ga lahko dobiš, če si popolnoma brez kriterijev in absolutno obupan ter vase sprejmeš vse, kar leze in gre, sicer pa zna biti zadeva ekstremno komplicirana.

Sam sem pasiven in imam pri iskanju jebača dva glavna kriterija: da je tip seveda aktiven in da ima dobro orodje. Priznam, da ne maram majhnih tičev. Tudi ljudi, ki trdijo, da so majhni tiči lahko odlično orodje, če le tip dobro z njim opleta, ne maram. Ker si mečejo pesek v oči. Dejstvo je, da je pač vsak od nas bolje pofukan, če ima nekdo res dobro orodje. Tako pač je! Majhnega tiča sploh ne čutim v riti, tako da si v tem primeru lahko kar sam prste tiščim noter, a me to res ne zanima.

In čeprav se na prvi pogled zdi, da sta moja kriterija skromna, v resnici nista. Za fuk se namreč skušam dogovoriti ravno s tisto ciljno skupino, ki je pred izumrtjem. Obdarjenih aktivcev namreč pravzaprav ni. So, ampak izjemno redki! Po moji oceni je manj kot 10% čisto aktivnih tipov med geji. Vse slej ko prej zanese na pasivno stran, kar pa jim seveda nihče ne očita. Ko enkrat doživijo orgazem v pasivni vlogi, medtem ko jih nekdo drgne ob prostato s tičem v rito, se seveda njihove prioritete za zmeraj spremenijo. Vem, da nekaterim to domnevno nikoli ne paše, ampak takšnih pravzaprav nikoli ne srečam. Še tisti, ki se radi okličejo za versatilne, so po mojih izkušnjah vseeno rajši pasivni kot aktivni. Da ne bo pomote, nad tem se ne zgražam, saj sem tudi sam iz strogega aktivca padel v zelo nasičeno pasivno kad. Zdaj pa je kar je.

Poleg tega je po mojih izkušnjah manj kot 10% res obdarjenih tipov. Tipov, ki imajo med nogami XL. Ker je glede tega ‘XL’ veliko debat, naj povem, da se meni vsekakor zdi v tej kategoriji katerikoli kurac, ki je vsaj 17-18 cm. REALNIH 17-18 cm. Takih pa pravzaprav skoraj ni mogoče najti. Na Gayromeu in na Avanturah imajo sicer vsi napisano, da imajo 18, celo 20 cm, kar pa je seveda smešno. Skorajda vsi si v opisu dodajo najmanj 3-6 cm. Enkrat je na Romeu nek tip vztrajal, da ima 19 cm, njegov tič v trdem stanju pa je bil velik kot moj mezinec. Brez pretiravanja. Poslal mi je fotografijo in sem ga videl, a je kljub temu vztrajal, da je 19 cm. Je rekel, da če ne verjamem, naj pridem in ga izmerim. Če bi se mi ljubilo voziti na drug konec Slovenije, bi se tja peljal iz čisto prave tečnobe, samo zato, da bi mu na licu mesta s šiviljskim metrom pokazal, da res nima več kot 7 centimetrov. Sploh ne razumem, komu se pravzaprav laže: samo meni, ali tudi sebi?

Dejstvo namreč je, da je ogromno tipov prepričanih, da imajo vsaj 17-19 centimetrov, kar lahko nakazuje dvoje: da se prav grdo lažejo, da so ga kadarkoli izmerili, ali pa da ga preprosto niso izmerili in zmotno mislijo, da imajo več, kot imajo v resnici. Tipčki smo s tiči namreč ekstremno obremenjeni, vsi si želimo večje in večje in večje, ker nas v to sili pedrska skupnost okrog nas, ki je z velikimi tiči naravnost obsedena, in v vsej tej gonji smo se po moje sposobni prepričati, da imamo več kot imamo v resnici. Priznam, sam sem isti. Prvič sem si ga s pravim šiviljskim metrom izmeril šele pred štirimi leti, ko me je do tega pripravil moj tedanji tip in zgroženo sem ugotovil, da imam v resnici 2 centimetra manjšega, kot sem vse življenje verjel. Pri tem se razume, da se tič meri samo s šiviljskim metrom in to izključno nad korenom – bog ne daj, da se začne merit pod jajci.

Da si tipi v resnici nikoli ne izmerijo tiča oz. se tako grdo lažejo, da že sebi verjamejo, dokazuje to, da mi vsak tretji pošlje sliko trdega tiča, na kateri se zaradi položaja v dlani jasno vidi, da tič ne more biti pri nobeni božji volji daljši od kakšnih 12 oz. maksimalno 14 centimetrov. Tip pa kljub temu, da imam sliko pred sabo, vztraja, da je velik 18 centimetrov. Pa ga vprašam, če ga je že kdaj zmeril. Pa pravi, da seveda. Pa vprašam, če ga je res izmeril nad korenom. Pa potrdi, da valda. In da res ima 18 centimetrov. Seveda je razumljivo, da se mi kaj veliko časa ne splača potem več izgubljati, ker itak nima nobenega smisla.

Iz neznanega razloga mnogi tipi kot dokazilo o svoji velikosti pošljejo sliko mehkega tiča. Ker me mehki tiči ne vzburjajo in se mi ne zdijo privlačni (pravzaprav se mi zdijo grdi), nikoli nisem našel niti enega pametnega razloga, zakaj bi si ga fotografiral, zato seveda nimam nobene fotografije mehkega tiča. Prav tako nisem nikoli razumel, zakaj bi si mehkega fotografiral kdo drug. Mogoče so mehki tiči celo komu fetiš? Tega ne vem. In ko takim rečem, če mi pošljejo še fotko trdega tiča, rečejo, da je nimajo. Zgodba končana.

Doslej sem srečal tri tipe z res velikimi kurci (torej 18+), ki so bili tudi dobri aktivci (če so bili tudi izključno, ne znam zatrditi), a se z nikomer od njih več ne dobivam. Eden je bil biseksualec v zelo resni zvezi z žensko, ki mi je prepovedal, da mu kadar koli pišem, in določil, da mi bo samo on določil termin fuka. Ker so bili ti termini določeni zelo neizvedljivo (recimo zjutraj ob 06.00 ali opoldne ob 12.00), sva se nehala dobivati. Drugi je bil dejansko gej, a tako zelo samovšečen zaradi svojega orjaka, da je bilo z njim pravzaprav nemogoče komunicirati. Zavedal se je, da je tržna niša, da se tipom dobesedno meša ob njem in ker so ga vsi množično vabili in prosili, da jih nažge, se mi stvar ni zdela več zanimiva in privlačna. Tretji pa je bil fant, ki sem ga srečal v Španiji v Barceloni, ker pa je doma v Belgiji, je bil najin fuk samo enkratna dogodivščina.

Kako torej do obdarjenega aktivca? Takega, ki ima dejansko jajca, da se dobi v živo? Na Romeu, Avanturah, Poljubu in raznoraznih chatih je to skorajda nemogoče iz zgoraj omenjenih razlogov, če pa se že dejansko najde kak, ki bi mogoče obetal, se izkaže, da je ‘drkač’. Na teh portalih je namreč 99% tipov, ki jim jaz rečem ‘drkači’. Takšni, ki se samo rajcajo doma in se ne upajo dobiti v živo, in ponavadi tik pred tem, ko bi bilo treba izmenjati telefonsko številko, odpovejo vse skupaj. Ali jim vmes pride ali pa nenadoma zaprejo okno. 99% tipov, ki vsak dan zaseda popularen chat na Avanturah, se dejansko tisti večer, ko jim je takšna neverjetna sila za fukom, zagotovo ne bodo dobili z nikomer. Ko bodo zdrkali, bodo šli spat.

Lahko bi kakšnega spoznal v tifli ali štirki, a se teh lokalov kar malo izogibam, če pa sem že kdaj bil tam, pa sem opazil samo tipe, ki postavajo na vogalih, zijajo okrog sebe in mislijo, da so boga za jajca prijeli, v resnici so pa reveži, ki so se morali konkretno napiti, da so sploh upali stopiti v ta lokal. Če jih ogovoriš, te gledajo tako, kot da si dobesedno iz lune padel.

Ker torej fuka ne bom dobil, grem drkat. Pravkar je namreč en tip, s katerim sem vmes chatal, po enourni debati, v kateri sva se že pravzaprav vse zmenila, nenadoma izjavil, da je dobil obisk. Kar v prevodu gejevskega jezika pravzaprav v goli resnici pomeni: narajcal sem se, zdrkal sem, zdaj pa grem dol, ker se s tabo ali tako nikoli nisem imel namena dobiti in se tudi ne bom.

Oh, kako se mi pri mojih 27-ih ne ljubi drkati… Nikoli si ne bi mislil, da pri teh letih in dejstvu, da sem videti nadpovprečno, da sem športne fitnes postave, da nisem plešast, da nisem debel, da nisem niti malo tetkast, da sem simpatičen, da imam lepega in ravnega tiča (čeprav ne izjemno velikega) in zelo fukabilno rito, ne bom imel niti enega samega jebača! Pa to je neverjetno!

Hombre

 • Share/Bookmark
 

33 odgovorov na “Seksless”

 1. mile  pravi:

  Najdi si kakšnegna črnca, sej neki jih pa ja v Ljubljani…:)
  Drugače pa sex turizem – južna, srednja amerika, pa tud arabci so vsi za…:)

 2. Rok  pravi:

  Mislim, da si vseeno nekoliko preveč obseden z velikostjo tiča. Prvič slišim, da si ga kdo meri spodaj, pri jajcih? Jaz sem aktivec. Tako na oko za pol centimetra pri tebi odpadem. :) Vsaj to ti štejem v dobro, da ne zahtevaš dolžine do milimetra natančno. A debelina te pa ne gane? ;)

 3. blaž  pravi:

  model, preber si še enkrat svoj post. kakšen aroganten tip. katastrofa, res.

 4. lube  pravi:

  Dober aktivec takemu ne bo nikoli dal. Taki iščejo več kot samo veliko luknjo ki komaj kaj čuti v sebi :=)

  In ojoj @post

 5. augustusboy  pravi:

  Hombre, jaz pa ti dam čisto prav in se podpišem pod tvoj post!

 6. WTF  pravi:

  WTF did I just read?

 7. anankastik  pravi:

  Šiiiit… Kaj je narobe s tabo, avtor prispevka?

 8. lube  pravi:

  @anankastik: nič, sej to je osebni, čisto legitimen pogled na stvari. Ampak frustrirajoč očitno :)

 9. anankastik  pravi:

  mah, ja… ampak človek bi potem nekak naj spoznal, da je tak pogled frustrirajoč… in se ga vsaj trudil spremenit… mislim, izmenjevat si fotke tiča, pol pa jokat, da ni dovolj velik? no, vsakemu svoje :)

 10. lube  pravi:

  Ja pač eni dobijo kritično razmišljanje pri 17, eni pri 25… eni nekoliko kasneje. Eni žal nikoli.
  Pol pa visoka stopnja samomora ko narcise preidejo v bolj pozna leta, pa obraz ni več tako lep v ogledalu :)

 11. anankastik  pravi:

  hehehe :) lube, greva spat? :P

 12. Pikec  pravi:

  Hombre, bravo! Kot da bi bral lastne misli. Glede tistih, ki komentirajo, pa: o moj bog?! Razen če živite na Golem otoku in z geji še niste imeli stikov, morate vedeti, da je stanje točno takšno! Kakšno zatiskanje oči!

 13. Pikec  pravi:

  Vidim, da članek šimfata večinoma samo dva tipčka, anankastik in lube, ki sta očitno parček, happy zaljubljena, pa se seveda morata na glas zgražat nad kakršno koli kurbarijo… Počakajmo še malo, si bosta nekoč premislila in se spomnila na ta prispevek :) )

 14. Grega  pravi:

  Sej ne rečem, da nisem imel podobne izkušnje. Tole frustracijo si si pa kar sam zakuhal. Še posebej, ker obstajajo tudi druge erogene cone pri moškem, ki so lahko enako vzburljive. Ti si pa očitno povezal spolni užitek samo z eno točko – prostato. Vsaj enkrat poskusi kaj drugega mogoče jih pa odkriješ :) .

 15. anankastik  pravi:

  @Pikec: nisva par, sploh se ne poznava :) moj komentar se je pač navezoval na pozno uro…

  Če je nekdo nesrečen, ker je tič 2 cm krajši od osebno postavljene norme in bo zdaj ritka malo manj polna, je meni to pač čudno. Sej pa je seks tud kaj drugega… In ja, zgražam se nad izmenjevanjem fotk tičev. Mislim, kdo to dela?

 16. Pikec  pravi:

  @anankastik iskreno se res zgražaš nad izmenjavo fotk tičev? Pa saj veš, da govorimo v tem primeru o iskanju avanture, ne resne zveze, ne?

  Ok, če je tako, pa mi prosim nekaj povej: a je tebi popolnoma vseeno, če se dobiš za seks s tipom, ki ima ukrivljenega majhnega tiča, ki mu kožica ne gre čez glavico in je velik 12 cm ali lepega ravnega dolgega 18cm?

 17. anankastik  pravi:

  Iskreno, zgražam se nad takšno kurbarijo :) To pač ne gre v moj sistem vrednot. Ko preberem kaj takega me zanima, kdo se skriva za prispevkom. In mi je enako fascinantno, da se za nekaterimi profili na gayromeu dejansko skrivajo prava človeška bitja. Živela anonimnost! :)

  Seveda pa ima vsak pravico počet, kar želi…

 18. Jak  pravi:

  hahaha, malo tečen, ampak po drugi strani prav simpatičen zapis
  ti iščeš mene, dečko :) malo se potrudi, pa me najdi na romeu (Ljubljana, top only, visoke postave, črnobela slikca)
  če me najdeš se bova mal resno pomenla.. tud jaz mam namreč nekaj kriterijev :)

 19. anankastik  pravi:

  Aja, med omenjenima tičema v tvojem komentarju je seveda razlika… Ki pa je malo večja od tiste, ki jo omenja avtor… Seveda bi bil bolj vesel večjega tiča, kriteriji lepote so si pač za večino ljudi zelo podobni. Obstaja pa meja med zdravo željo in obsedenostjo ;)

 20. anankastik  pravi:

  @Jak: Hehe, tečen sem pa res, prav analen :) Morda pa te res poiščem ;)

 21. Jak  pravi:

  @anankastik: moj komentar je se je nanašal na avtorja prispevka :)

 22. anankastik  pravi:

  Aja, seveda, pizda, awkward :D

 23. lube  pravi:

  No vidim da ste se pomenli.
  @Pikec: Nisem se zgražal, preberi vse moje prispevke. Ti si me na osebni ravni označil z nekimi neresničnimi dejstvi. Frustracija? :D

  In ne bom se nič premislil ker pri svojih 27 imam že nekaj za seboj, nazaj pa ne grem :D (da ne bo to kdo seksualno prebral)
  Imam svoje apetite, ki so… no nekako bolj drugačni od tega zapisa (vsi smo ljudje na koncu). Nikoli pa nisem iskal tipa po kurcu in niti ne bom. No tipa sploh ne iščem, ampak nimam takih frustracij :D

 24. Indie  pravi:

  Ena luknja, to si. Prazna, črna luknja za zafilat. Niti za zafilat ni, je že tko polna dreka.

  Lepo, da posplošuješ na celotno gej populacijo, ampak žal tvoj opis pokriva bolj specifične, osebnostne primankljaje, ki pestijo določen del človeške populacije. Najbrž veš o čem, govorim, zveniš dovolj pameten, da si se že spraševal to. In najbrž je brezveze, da komentiram. Ampak.. se ne morem upreti. Najbrž si se že prepričal, da je tvoj bullshit samo resnica in da si drugi zatiskamo oči.

  Nekateri pač enkrat prerastejo bullshit, drugi ga začnejo projecirat v druge, da zdržijo sami s sabo.

 25. Shalom  pravi:

  ;) )) strašno zabaven zapis!!! Še!!!

 26. egoist  pravi:

  Prispevek razumem kot realno oceno stanja. Seveda je pogled subjektiven. Večinoma se strinjam z zapisanim.
  In kot provokacijo, na katero so nekateri komentatorji padli. Naj se javi eden, ki sploh ni dandanes frustriran, pa vržem seme vanj! :)

 27. MihaPiha  pravi:

  Bolj kot nad zapisom, s katerim se večinoma strinjam in fanta z imenom Hombre iskreno prosim, da naj še kaj napiše, sem presenečen nad jeznimi komentatorji.

  A vi dejansko res niti enkrat doslej še niste iskali avanture? Niti v kakšni pijani noči? Ker če jo bi, bi vedeli, da vse zgoraj zapisano drži.

 28. lube  pravi:

  Če se vračaš iz pijane noči, najbrž se nisi napijal sam? Je problem pristopit k tipu izven virtualnega sveta?

  In jaz zgoraj napisano drži, če zreduciraš vse na kurac, zraven pa se kljub temu da je to subjekcija, sam okličeš ter prodajaš za “nadpovprečno, da sem športne fitnes postave, da nisem plešast, da nisem debel, da nisem niti malo tetkast, da sem simpatičen, da imam lepega in ravnega tiča (čeprav ne izjemno velikega) in zelo fukabilno rito”. Kar citat sem vzel ;)

  Poznam še nekaj narcis – tam pri 30 začnejo umirat. Drugače fanj blog, deluje lgbt usmerjen, z lepimi in uporabnimi članki ter z takimi zapisi s katerimi lepo prodaja naključnim mimoidočim stereotipe o gejih. No jaz zaenkrat ta bazen populacije še vedno delim na geje in pedre.

 29. MihaPiha  pravi:

  @lube kakšne stereotipe? To so dejstva. Pojdi na romeo pa se poskusaj dobit s kom, ce bo slo! Ajde, da te vidim.

 30. Juicy  pravi:

  Fantje, kaj pa hiv, ko tkole velik sexaš vsepovsod?…Jasno, s kondomom, sam ta le lahko pač tudi poči…

  Pa globoko grlo, tam ga verjetn ne vlečeš lih čez kondom? Pa je tut verjetnost, da ga dobiš…….ni lih majhna…

 31. Basket-Pi  pravi:

  Kaj pa, če se ti tipi niso pripravljeni dobiti s tabo preprosto zato, ker mogoče vseeno nisi tako iskano blago, kot se prepričuješ? Marsikomu so ‘preje*anci’ npr. pač odbijajoči.

  Seveda imaš pravico do osebnih preferenc, ampak problem tiči v tem, da stokaš in tarnaš. Nihče se ni dolžen s tabo dobiti, prav tako se nihče ni dolžen sploh posluževati sexdejtov.

  Predvsem pa posplošuješ. Ne prisegaj, da si vsi želijo fuka z aktivci s pošastnimi tiči.
  Filistrom je sicer lažje živeti s svojo bedo, če se prepričujejo, da so vsi tako zafu*ani kot oni, ampak zaradi tega to še ni res, ane? ;)

 32. lube  pravi:

  @MihaPiha: Trgaš besede iz konteksta, preberi še 1x

  @Juicy: HIV je virus (rabi kritično dozo da se prime), so druge stvari ki se precej hitreje prenesejo, pa še odporne na antibiotike postajajo. Sam pač zato imaš tudi druge filtre, s katerimi lahko vidiš koliko se izbrani tip dol daje in preračunaš možnost. 100% ne moreš biti nikoli varen.

 33. mihael  pravi:

  @lube dej prosim povej kakšni so ti drugi filtri kateri ti pokažejo koliko se izbrani tip dol daje

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !