Mehiški večer na Obali

Kot obljubljeno bo pod okriljem LGBT Obale postajalo vedno bolj vroče. Kot uvod v vse bolj pestro in pisano dogajanje za vas pripravljamo mehiški večer ali noche mexicana. S prostovoljcem, ki je pred enim letom v Slovenijo prišel iz Mehike se bomo sprehodili po stopinjah azteških in inkovskih kultur, spoznali nekaj naravnih znamenitosti te vroče, raznolike in pisane države (kot je recimo najmanjši vulkan na svetu), poskusili nekaj mehiške hrane, uživali ob brenkanju mariachev in se seveda, kot zmeraj, imeli super.

Večer bo potekal v sproščenem in neformalnem vzdušju, zato ste toplo vabljeni vsi, ki smo vas že imeli priložnost spoznati, kot tudi vsi, ki se naših dogodkov še niste udeležili. Če nikogar ne poznaš in bi rad/a na druženje prišel/a bolj informiran/a, nas kontaktiraj, da se dogovorimo za predhodno informativno (in po želji individualno) srečanje, kasneje pa se lahko pridružimo mehiškemu večeru.

Ob vročih ritmih in vroči hrani bo druženje še bolj prijetno kot ponavadi, tako da ga tokrat res ne gre zamuditi! Za en večer se torej prepustite vzdušju dežele, ki je svetu predstavila čokolado – njam! Mehiški večer se bo zgodil: KDAJ: v petek, 23.11.2012 ob 20.00, KJE: na Bonifiki v prostorih KŠOK-a. Prijave sprejemamo na info@lgbt-obala.si ali preko spletnega obrazca na www.lgbt-obala.si

P.S.: za vas imamo pripravljeno tudi sladko presenečenje! ;) Soorganizator dogodka je Klub študentov občine Koper.

LGBT Obala, Iztok K

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !