Prijavi se na super tabor

Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico in Športno društvo Out in Slovenija vas med 14. in 16. decembrom 2012 vabita na zimski tabor. Tokrat gremo v Ajdovščino! :P

Naš dom zdoma bo Mladinski center in hotel Hiša mladih v Ajdovščini, lociran sredi narave, v Športnem parku Pale na obrobju mesta, in ponuja preplet tradicionalnega in modnega, športnega in družabnega, umetniškega in ustvarjalnega.

Zaradi prijaznega sofinanciranja aktivnosti Urada za mladino Mestne občine Ljubljana, je prispevek za udeležbo na taboru le 15 EUR. Udeležence in udeleženke bomo prosili za souporabo lastnih prevoznih sredstev do lokacije tabora. Podrobne informacije sledijo ob zaključku prijav. Cena zajema dva polna penziona (2 nočitvi in 6 obrokov).
Tudi posteljnina in brisače so zajeti v ceno; udeležence in udeleženke pa naprošamo da s seboj prinesejo udobna oblačila, primerna tudi za lažje športne aktivnosti.

Predviden urnik aktivnosti:

petek: prihodi popoldan/zvečer, večerja, spoznavne in družabne igre

sobota: zajtrk, delavnice (seks za telebane, rožnata prihodnost, drugo), kosilo, igre brez meja (telovadnica ali zunaj, odvisno od vremena), ogled lokalnih znamenitosti, večerja, ogled dokumentarnega filma s pogovorom, družabne igre

nedelja: zajtrk, delavnice, kviz, team building, kosilo, zaključek, odhod

Prijave sprejemamo do četrtka 13.12.2012 do 12h prek spletne prijavnice ali na info@dih.si. Število prijav je omejeno!

Za Glavco Iztok K

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !