Biseksi?

Na enem hetero žuru sem se spoznal z enim kar hudim tipom, ki je med pijančevanjem od nekoga iz družbe izvedel, da sem gej in ga je ta ideja očitno tako zelo podkurila, da se je v nadaljevanju večera ves čas smukal okrog mene in mi ni pozabil povedat, da je enkrat že nekaj “šmuglal” z enim tipom. Potem sva šla vsak svojo pot, dokler mi ni pred časom eno sobotno noč pisal, češ, kaj počnem. Malce sva si dopisovala, pokapiral sem, da je pijan in torej potreben, jaz sem potreben itak ves čas, pa sem mu rekel, naj pride na jegerkolo. In je prišel. In ni mi bilo potrebno veliko storiti, da me je nažgal kot pokvarjenega cucka, ki ni ubogal svojega lastnika in mu je zgrizel vse hišne copate. Potem je s pričakovanim hudim moralnim mačkom skorajda pobegnil domov brez slovesa in se ni več oglasil. Lahko da se še kdaj bo, ko bo spet pijan in potreben, ali pa mu bo tako neprijetno, da mi ne bo nikoli več pisal, pa bo raje poiskal koga drugega. Frenda sva tudi na facebooku, kjer si kar naprej s svojo dolgoletno punco izmenjujeta pozornost in si pošiljata osladne srčke.

To ni moja prva izkušnja z domnevnimi strejti oz. bolje rečeno biseksualci. Pred dvema letoma je frendica na dopustu v Španiji fukala z enim postavnim Špancem, ki je na plaži prodajal pivo in tiste od sonca prekuhane lubenice ter se vse dni našega dopusta drl “cerveza, coca-cola, agua”, in ko sta bila v sosednjem apartmaju, mu je predlagala, da mu ga pofafa tip. Vedela je, da mi je bil ekstra hud, saj sem si ga tiste dni skoz drkal nanj in mi je naredila uslugo. In on ni velik razmišljal in je rekel, da je za. Pa sem mu ga sfafal in ona s fukom sploh ni več prišla na vrsto, saj mu je špricalo kot pri norcih. Po orgazmu je skorajda po zraku odletel iz našega apartmaja in tam v paniki pozabil pol svojih stvari.

Pa to še nista moji edini izkušnji z wannabe strejti-slash-biseksi-slash-radovedneži. En tip, s katerim sem pred časom redno fukal, je danes očka dveh punčk in hud družinski ata. Da o drugih primerih sploh ne govorim, ker vas bo kap zadela!

Kaj so torej vsi ti tipi? Biseksi? Heteroseksualci z izrazito odprtim načinom doživljanja seksualnosti? Prikriti geji, ki zaradi okolice ali tiranskih staršev ne upajo biti to, kar so v resnici? Kako pa se potem lahko dolgoletno fukajo z ženskami in jim delajo otroke, če so geji? A geji torej lahko brez težav fukamo z ženskami? Nisem vedel. Jaz ne morem. Meni se niti vstane ne. Enkrat pred leti mi ga je ena kar huda pička fafala, pa ga kljub trudu nisem spravil pokonci.

Kaj so torej tipčki, ki imajo ženske, pa jih samo v pijanem stanju rajcajo tipi? Biseksualci? A biseksualci sploh obstajajo? Odgovore sem našel že na mnoga vprašanja, na ta pa jih ne najdem.

Je pa ena stvar jasna: pofukat se s “hetero” tipom je res rajcig. Tako da če to bere kak radoveden “strejt”, se mi naj oglasi. Moj kontakt imajo v uredništvu. Z veseljem mu nudim odgovore na vsa vprašanja, ki jih ima. Lahko si tudi pijan, če hočeš :) briga me.

Hombre

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Biseksi?”

 1. Anonimnež  pravi:

  Dobro napisano! :)

 2. gejzir  pravi:

  Mislim, da teli tipi dokazujejo, da trije predalčki – bi, strejt in homo – mogoče vendarle ne morejo točno zajeti vsega. Ali pa je to dokaz, da si te tri kategorije predstavljamo preveč poenostavljeno.

  Kakorkoli, jaz bi rekel, da so taki moški nekaj med biseksualci in strejti z izrazito odprtim doživljanjem seksualnosti. Če bi moral izbirati samo med enim in drugim, bi se odločil za to drugo. Mogoče tudi zato, ker ti tipi potem ostanejo strejt, strejti pa zame imajo nek poseben rajcig moment.
  Tako da … žal je tvoja cifra v uredništvu šele druga na seznamu za ‘’strejt primere”. :D

 3. Nevenka  pravi:

  Ma, a ni za tiste “bi” značilno, da se lahko zaljubijo v eno ali drugo – konec koncev ni fuk tisti, ki te priveže, so še druge sreče.

 4. Jak  pravi:

  fuck the categories :)
  če te res zanima, me najdeš na romeu. čb slikca, bisex, nad 30.
  marsikaj se da zment ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !