Sodelavec Diha?

Pri Društvu DIH iščemo osebo za delo v pisarni in soustvarjanje ter izvajanje naših projektov – poslovni sekretar/ka in vodja projektov. Zaposlitev je za polni delovni čas z začetkom 1.10.2013, za dobo 12 mesecev (vštevši 3-mesečno poskusno dobo) in z možnostjo podaljšanja, z začetno osnovno bruto mesečno plačo 850 EUR.

Oseba se bo v začetku spoznala z dejavnostmi društva in aktivnostmi, ki obsegajo različne projekte na področju človekovih pravic, s poudarkom za LGBTIQ (lezbično, gejevsko, biseksualno, trans, intersex in queer) populacijo, npr projekt hiv/aids preventive Pamet v roke, kondom na glavo, Mavrična svetovalnica, Proti homofobiji na univerzi in drugi. Hkrati izvajamo tudi različne delavnice in skupine – od kuharske do literarne. Delo poteka v pisarni v Ljubljani in občasno na terenu.

Zahtevana je vsaj srednješolska izobrazba (5. stopnje), vozniški izpit B kategorije, aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika, delo z urejevalnikom besedil in s preglednicami. Zaželene so izkušnje na področju delovanja nevladnih organizacij, poznavanje LGBTIQ vsebin in povezane problematike.

Od interesenta/ke pričakujemo, da nam pošlje življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem opiše svoje dosedanje izkušnje in pričakovanja oz. kratko vizijo aktivne vključitve v delovanje društva.

Prijavo pošljite na elektronski naslov info@dih.si in sicer do 16.9.2013 s pripisom »ZAPOSLITEV«.

Andrej in Iztok K

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !