Dihovo praznično obdarovanje

Na pobudo decembra najaktivnejših DIHovih sodelavcev – Miklavža, Božička in dedka Mraza – ter ekipe naših najzvestejših dostavljalcev (ki ta trenutek še čakajo v jacuzziju), tudi v letošnjem letu za vse pripravljamo prav posebno presenečenje. DIHovke in DIHovce bomo obdarovali z majhno praznično pozornostjo.

Razkrijemo lahko, da darilni paket vsebuje še od tiska toplo knjigo dr. Boštjana Mlakarja “Kratke zgodbe brez nagobčnika”, ki je po našem prepričanju ravno pravšnje pikantno-izobraževalno čtivo za pod vsako slovensko smrekico, prav tako bomo priložili najnovejšo in zelo prisrčno majčko projekta Pamet v roke, kondom na glavo! (velikosti, ki so na voljo so S, M, L, XL) ter nekaj presenečenj za varno in zaščite polno novo leto 2014.

Vse, kar morate storiti, da prejmete lično zapakirano darilce, je, da nam pošljete e-pošto z vašimi podatki (ime, priimek, naslov, velikost majice) na info@dih.si, s pripisom “DIHovo praznično obdarovanje”.

Lahko pa darilo prevzamete osebno, če se oglasite v naši pisarni, vsak delavnik, med 10. in 13. ali 15. in 17. uro. Pri tem si dodatno prislužite še topel čaj ali kavo ;-)

Pa srečno!

Za Glavco Iztok K

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Dihovo praznično obdarovanje”

 1. Aleš  pravi:

  Evo sem ti poslal, upam da bom prejel :)
  A.Š.

 2. Aleš  pravi:

  hvala za paket
  srečno 2014
  a.š.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !