Gremo v kino – nominiranec za oskarje – Klub zdravja Dallas

Z Dihom v kino – v torek, 18.2.2014, ob 20.50. Ogledali si bomo film Klub zdravja Dallas – Dallas buyers club. Pred Kolosejem se dobimo ob 20.30. POZOR: Obvezna je prijava na info@dih.si! Število kart je omejeno.

Na Kolosejevi spletni strani so zapisali: Drama, posneta po resnični zgodbi, prikazuje življenje samozavestnega Rona, ki je leta 1985 soočen z diagnozo aidsa. Ker mu uradno odobrena zdravila ne pomagajo, začne jemati substance, pridobljene na črnem trgu. Porodi se mu zamisel, kako bi s tem lahko tudi zaslužil, zato s transseksualcem Rayonom ustanovita klub, v katerem z zdravili oskrbujeta druge bolnike. Ne traja dolgo, da njuno poslovanje vzbudi zanimanje organov pregona, toda Ron je odločen vztrajati pri svojem poslanstvu. Film je prejel Zlata Globusa za najboljšega glavnega in stranskega igralca, nominiran je za 6 oskarjev.

YouTube slika preogleda

Pred Kolosejem se dobimo v torek, 18.2.2014, ob 20.30. Obvezna predhodna prijava na: info@dih.si, število kart je omejeno. Ogled filma je del hiv/aids preventivnega projekta Pamet v roke, kondom na glavo!, ki ga podpirajo Ministrstvo za zdravje, Mestna občina Ljubljana in ŠOU v Ljubljani.

Iztok K

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Gremo v kino – nominiranec za oskarje – Klub zdravja Dallas”

  1. Anonimnež  pravi:

    Čisto banalno vprašanje … karte so zastonj ali ne? Me je kr sram vprašat …

  2. glavca glavca  pravi:

    Ja, seveda, če greš gledat z nami, plačamo/ častimo karto mi :D Iztok K

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !