Klistiranje

V sklopu preventivnega programa Pamet v roke, kondom na glavo! nadaljujemo s serijo interaktivnih seminarjev in izobraževanj – brez tabujev. Po predavanju o užitkih analnega seksa v povezavi z njegovimi vplivi na zdravje, bomo v četrtek, 24. 4. 2014, ob 17. uri, v prostorih Društva DIH, na Slomškovi ulici 11, v Ljubljani, prisluhnili strokovnjakoma Marjanu Javanbakhtu in Jeromeu Galei o temi, o kateri se v sklopu debat o preprečavanju prenosa spolno prenosljivih bolezni in zdrave spolnosti redko podrobno posvetimo.

Spregovorili bomo o relativno široko razširjenemu pojavu po celem svetu, ki ga prakticirjo tako moški in ženske, nemalokrat v povezavi s prakticiranjem analnega seksa – klistiranju.

Interaktivni spletni seminar, na katerem bodo imeli poslušalci tudi možnost zastavljanja vprašanj predavateljema, bo odgovoril (ali sprožil) vprašanja, kaj sploh vemo o tem zelo razširjenem početju, ali bi morali zaradi razširjenosti bolj intenzivno delati na razvoju mikrobicidnih sredstev, ki bi naredila klistiranje bolj varno, kateri so nekateri najbolj priljubljeni izdelki za klistiranje ter kakšne (morebitne) posledice sploh nosi takšno početje za posameznikovo zdravje?

Predavanje je primerno za strokovnjake, zdravstvene delavce in osebe, ki delajo v preventivnih programih za preprečevanje spolno prenosljivih bolezni, kot tudi za vse, ki bi radi brez predsodkov do informacij za prijetnejše in bolj varno spolno življenje. Prosimo, da se zaradi omejitve števila mest prijavite na info@dih.si, od četrtka, 24. aprila 2014, do 10. ure.

Vabljeni!

Program omogočajo Ministrstvo za zdravje RS, MOL in ŠOU v Ljubljani.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !