HIV preventiva med MSM – izobraževanje za terenske delavce prostovoljce

Pri nas je večina okuženih s HIV moških, ki imajo spolne odnose z moškimi (MSM). Njihovo število raste. Zaradi tega smo se pomembni akterji na področju LGBT povezali in pripravili projekt z imenom Preventiva in HIV test v skupnosti MSM, ki je sofinanciran s strani Norveškega mehanizma. Cilj projekta je zmanjšanje/preprečitev širjenja bolezni (HIV/ostale spolno prenosljive okužbe), povezanih z življenjskim slogom MSM.

Vabimo vas, da se nam pridružite na izobraževanju za terensko ekipo prostovoljcev, ki bo informirala MSM na mestih druženja in delila informativne materiale, kondome in lubrikante ter opravljala pogovore z MSM. Seveda se bomo tudi kaj podružili in se na splošno imeli fino.

Dobimo se na prvem izobraževanju, ki bo potekalo v torek, 24. 3. 2015, med 17.00 in 20.00 v prostorih Mladinskega sveta Ljubljane na Komenskega ulici 22 v Ljubljani.

Na prvem izobraževanju bomo obdelali naslednje teme: HIV in AIDS ter ostale spolno prenosljive bolezni, terensko delo in informiranje na terenu. Seveda boste bolje spoznali tudi projekt Preventiva in HIV test v skupnosti MSM in izvedeli osnovne informacije o prostovoljstvu. Preostale vsebine pa pustimo za naslednjič. ;)

Prijave zbiramo do 20. 3. 2015 na e-naslov: info@dih.si. Če imate dodatna vprašanja ali vam kaj ni najbolj jasno, kar vprašajte.

Se vidimo. o/
DIHovci

Projekt Preventiva in HIV test v skupnosti
je sofinanciran s strani Norveškega mehanizma.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !