Nova Glavca: fokusna skupina

Pri Glavci (končno!) pripravljamo selitev na novo spletno stran, ki bo hitrejša, preglednejša in uporabnejša. Tak je plan. Da ti bo še naprej zanimiva, pa potrebujemo tvoje mnenje.
.
.
Najraje bi ga slišali kar v živo, zato pripravljamo fokusno skupino (beri: ob kavi in čaju bomo malo poklepetali o Glavci, njenih vsebinah, izgledu …), na katero ste vabljeni vsi fantje in moški, ne glede na spolno usmerjenost ali na spol, ki vam je bil pripisan ob rojstvu. Pa tudi starost ni pomembna. Pomembno pa je, da boš zgovoren in boš povedal svoje mnenje. Nič se ti ni treba pripravljati, vprašanja in vsebine bomo pripravili mi. Ne bo pa nič narobe, če pred tem malo pokukaš na staro Glavco.
.
Fokusna skupina bo potekala v sredo, 30. 3. 2016, od 18.00 do 19.00 v novih DIHovih prostorih na Slomškovi ulici 25 v Ljubljani. Svojo udeležbo prosimo najavi na info@dih.si.
.
Punce, ne biti jezne, Glavca je v osnovi namenjena fantom, če pa se vam vseeno zdi, da bi lahko doprinesle kakšno zanimivo idejo, seveda dobrodošle.
.
Za konec, a še vedno zelo pomembno, skupaj s prenovo Glavce iščemo tudi nove pisce, da bo blog prinašal sveže vsebine. Če se vidiš, da bi lahko prispeval, se nam kar javi na info@dih.si s svojimi idejami. Lahko gre za informativne tekste, osebne izpovedi, zabavne vsebine, video vsebine, fotografije, … vse je mogoče. Oglasi se nam na mail ali na DIHovi info točki na Slomškovi ulici 25 v Ljubljani, da se pogovorimo o tvoji ideji.
  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !