Glavca išče okrepitve

Pridruži se naši blogerski ekipi in nam pomagaj obogatiti vsebine na blogu.

Koga in za kaj pravzaprav iščemo?

Iščemo fanta, moškega ali nekoga, ki se kot tak indentificira, geja, biseksualca, trans, queer, intersex osebo, hiv+ ali hiv- posameznika, par …, ki bi rad pisal o svojih izkušnjah, tipih, zabavah, o spolnem zdravju, odnosih, športu, kuhanju, hobijih … Na kratko, tipa, ki bi delil delček svojega življenja s skupnostjo.*

Lahko pišeš o vseh naštetih temah, ali samo o eni, lahko tudi predlagaš nekaj čisto svojega ali povabiš k sodelovanju prijatelje. Če nas še ne poznaš najbolje, poklikaj malo po blogu in poglej, kam bi se lahko vključil, ali kako bi lahko prispeval nekaj dovega.

Brez skrbi, ni ti potrebno pisati vsak dan, če nimaš časa, lahko prispevaš na blog enkrat na mesec, vsak teden ali vsak drugi dan. Kot ti čas in domišljija dopuščata.

Piši nam na info@dih.si in nam povej, kako in kaj bi, pa se naprej dogovorimo. Še bolje pa, če zraven pošlješ že en osnutek prispevka, da pokažeš, v kakšno smer bi zapeljal svoje zapise.

Če nisi pisarsko navdahnjen, si dobrodošel, da nam poveš, katere vsebine in informacije na blogu pogrešaš. Vsaka povratna informacija je dobrodošla.

*Tudi punce in ženske ste dobrodošle med naše pisce. Ker pa je blog v osnovi namenjen moškim, ki imajo spolne odnose z moškimi in jim želimo ponuditi tudi osebne izpovedi drugih moških. Kar pa še ne pomeni, da ne boste kvalitetno doprinesle k vsebinam. tako da kar pogumno. ;)

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !