E-učenje: hiv, hepatitis B in C ter druge spo

Vabimo vas, da se udeležite e-učenja in si osvežite ali pridobite nova znanja o:

Hivu, hepatitisu B in C ter drugih spolno prenosljivih okužbah.

Namen tečaja je seznaniti udeležence s koristnimi informacijami o hivu, HBV in HCV ter drugih SPO in kako ravnati v primerih teh okužb v različnih situacijah.

3 obširna poglavja (3 moduli) podrobno predstavljajo značilnosti hiva, virusnega hepatitisa B in C ter drugih spolnih okužb, njihovega preprečevanja, diagnostike, testiranja in zdravljenja. Morda porečete, da ste vse to že stokrat prebrali ali slišali vendar človek vedno izve kaj novega. Posebnost modulov je v tem, da je gradivo opremljeno s slikovnim materialom, ki bo tečajnike naučil prepoznati znake okužb z nekaterimi SPO, kar je pogoj za pravočasno in pravilno ukrepanje.

Začetek tečaja: od 15.6.2016 naprej.

**

Trajanje: 1 mesec samostojnega učenja doma ali v službi, po kakšno uro tedensko. Tečaj je brezplačen.

E-učenje je namenjeno skupnosti (tu mislimo na geje in druge MSM ter tudi širšo LGBTQ+ skupnost).

Za izvedbo tečaja potrebujete računalnik in dostop do interneta. Vsak tečajnik bo po uspešno zaključenem tečaju prejel potrdilo o udeležbi.

V primeru, da ste se odločili za udeležbo na tečaju s to pomembno vsebino, se pravočasno prijavite in si zagotovite prosto mesto. Prijavo na tečaj z vašimi osnovnimi podatki (ime in priimek,, starost, kraj) nam pošljite po elektronski pošti na naslov: magnus@skuc.org in prvi delovni dan po prejetju prijave vam bomo poslali povezavo na module. Število mest je omejeno na 15 do največ 20 tečajnikov.

Tečaj e-učenja je del preventivnega projekta Odziv na hiv, ki je sofinanciran s strani Norveškega mehanizma.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !