O blogu in avtorjih

lep.jpg

Glavco ustvarja šestintrideset fantov: Alex, Ambala, Andrej H, Biksen, Borin, Boštjan Mlakar, Bralec, Čimo, DJ Ta Mau, Domen, Dorian, Gaber, Gallus, Ikarus, Iztok K, Iztok M, Jure, Krisss, Niko Lah, Luka, Lux, Mario, Markich, Matej G, Maykec, Mio, Mitja Blažič, Moonboy, Nacho, Partizan, Sheik, Smučarček, Taka, Think Positive, Tom, Alen Toplišek in Žan. Ter dve dekleti: Sanni in Sofija. In “nebroj” fantov in deklet, ki so za Glavco napisali le en prispevek ali dva. Vsi sodelujoči so prostovoljci in za svoje ustvarjanje pri Glavci ne prejemajo plačila.

Blog Glavca in njegovi ustvarjalci nismo avtorji in si tudi ne lastimo avtorstva nad fotografijami objavljenimi na blogu Glavca. V primeru, ko lahko določimo avtorja fotografije, to takoj jasno označimo pod fotografijo. Mnenje posameznega avtorja prispevka ali komentarja ne odraža mnenja Društva DIH ali kogarkoli, ki poleg avtorja soustvarja, piše na blogu. Drušvo DIH ni izdajatelj bloga Glavca in z njim tudi ne upravlja.

PAMET V ROKE, KONDOM NA GLAVO je projekt Društva za integracijo homoseksualnosti DIH, ki Glavci pod določenimi pogoji dovoljuje uporabo imena, o varni spolnosti in preventivi pred okužbo z virusom HIV in drugimi spolno prenosljivimi okužbami. Projekt omogočajo:

– MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE Republike Slovenije
- MESTNA OBČINA LJUBLJANA
- ŠOU v Ljubljani

GLAVCA je pisana. Na blogu so prispevki o varnem seksu, HIV/AIDS preventivi, osebne prigode in nezgode, razmišljanja, izpovedi, zanimivosti, reportaže, napovednik dogodkov.

Komentirajte, sprašujte! Tudi na Mavričnem forumu in vsako soboto med 20. in 21. uro v ŽIVO v klepetalnici. Lahko nam pišete tudi na mail: e_svetovalnica@yahoo.com.

  • Share/Bookmark